Korte kapsels voor mannen, ideeën en trends

Als het gaat om korte kapsels voor mannen, lijkt het misschien alsof alles hetzelfde is. Veel mensen denken dat korte kapsels voor mannen betekenen dat je vasthoudt aan je standaard, saaiere kapsels.

Maar het feit dat u korter haar heeft, betekent niet dat u geen creatiever en interessanter kapsel kunt kiezen. 
 
Hieronder hebben wij onze korte kapsels voor mannen gids! We zullen naar veel verschillende stijlen kijken en onderzoek korte kapsels voor mannen die geschikt zijn voor zowel dun als dik haar.

Wij gaan ook kijken korte kapsels voor mannen met baarden en rond onze gids af door naar de meer te kijken klassieke korte herenkapsels

KORTE KAPSELS VOOR MANNEN MET DUN HAAR

KORTE KAPSELS VOOR MANNEN MET DUN HAAR

Laten we dus beginnen met onze blik op korte kapsels voor mannen door stijlen te onderzoeken die het beste werken met dun haar.

Veel mannen hebben dun haar en het haar wordt na verloop van tijd van nature dunner, maar maak je geen zorgen, je kunt nog steeds een heel stijlvol kapsel hebben.

Dun haar hoeft u niet tegen te houden, u hoeft alleen maar te weten hoe u het moet stylen.

DE ZIJ GEVECHT 

Gelaagdheid is een populaire optie voor mannen met dun haar wat logisch is. Gelaagdheid is een snelle en effectieve manier om dun haar er dikker uit te laten zien, maar zijwaarts geveegd heeft een heel andere benadering en is een geweldig kort kapsel voor mannen. De zijdelings geveegde pony geeft je een losse pony die dun haar helpt compenseren en je een vol, dik uitziend kapsel geeft. Een informeel, ontspannen kapsel dat perfect is voor kort haar.

TERUG GESLIKT 

Mannen met kort haar zullen vaak niet eens een glad achteroverkapsel proberen, vooral als ze dun haar hebben. Maar ondanks wat je misschien denkt dat dit kapsel er geweldig uit kan zien, moet je het gewoon op de juiste manier doen. Gebruik een beetje haarwax om je haar voorzichtig terug te strijken tot een nette pompadour, je kunt zelfs een kleine lift in het midden toevoegen als je wilt. Het is een eenvoudige maar opvallende look en de wax zorgt ervoor dat dun haar er veel dikker uitziet.

Biotine & Appel Stamcelextract Shampoo Bio: Til uw korte kapsel naar een hoger niveau met onze verdikkende shampoo voor mannen dat belooft je haar dikker en sterker te maken. Het zit boordevol biotine om de groei te stimuleren en appelstamcelextract om de hoofdhuid te verfrissen, zodat je haar er vol en gezond uitziet.

Keratine & Hyaluronzuur Haarmasker Bio: Behoud de gezondheid en textuur van uw korte haar met onze diep conditionerend masker. Het is ideaal om de haarsterkte en hydratatie te versterken en biedt de nodige ondersteuning om uw korte kapsel er scherp en verzorgd uit te laten zien.

Hyaluronzuur & Vitaminen Styling Crème Bio: Definieer en style uw korte haar moeiteloos. Deze stylingcrème biedt een natuurlijke fixatie, perfect om te modelleren zonder uw haar te verzwaren, terwijl voedende ingrediënten uw lokken gezond en levendig houden.

Onze haarproducten voor mannen werken samen om ervoor te zorgen dat uw haar er niet alleen geweldig uitziet, maar ook sterk, gehydrateerd en veerkrachtig is.

TOEVALLIGE SPIJKEN 

Je haar in nette kleine puntjes vormen is een ongebruikelijker kort kapsel voor mannen om te proberen. Maar als u op zoek bent naar iets avontuurlijkers, zult u misschien verrast zijn hoe goed dit kapsel kan werken. Gebruik gel of wax om mooie punten rond je haar te vormen nadat het gewassen is en laat het haar dan rechtop staan ​​en een beetje los. Het lijkt misschien rommelig, maar als je klaar bent, heb je een cool en stijlvol casual kapsel.

DE ONDERSNIJDING 

Als het om korte kapsels voor mannen gaat, zullen de meesten niet eens een ondersnit proberen, maar dat zouden ze wel moeten doen Zelfs met kort haar kun je een opvallende snit krijgen. Als uw zijkanten vervaagd zijn en het haar aan de bovenkant vrij kort is, kunt u een opvallend contrast creëren waardoor kort haar er veel dikker uitziet. Het beste van alles is dat je je haar zelfs wat extra glans kunt geven door het golvend of krullend te maken voor wat extra textuur.

DE IVY LEAGUE-SNIJDING 

Korte kapsels voor mannen kunnen er nog steeds modieus uitzien en de snit in Ivy League-stijl is eigenlijk behoorlijk populair bij een aantal beroemdheden. Het is ook een vrij eenvoudig kapsel om te dragen en het ziet er erg scherp uit. Het enige wat u hoeft te doen is uw haar zachtjes naar achteren te strijken en u kunt het zelfs zachtjes naar één kant laten stromen, volgend op uw natuurlijke scheiding.  

DE DUN HAAR FAUX HAWK 

Korte kapsels voor mannen hebben veel meer variatie dan je in eerste instantie zou denken en een regelmatig probleem dat we al hebben zien opduiken is dat veel mannen ze niet proberen omdat ze denken dat ze niet zullen werken. Maar een faux-havik met dun haar kan een opvallend en stijlvol kapsel zijn dat eenvoudig en gemakkelijk in elkaar te zetten is. Bouw je haar voorzichtig op tot in de nep-havik bovenaan je hoofd met wat textuurspray of wax en je hebt een scherp, modern kapsel. De faux-hawk zorgt er ook voor dat je haar er meer gestructureerd en dik uitziet.

ZIJGEVECHTE CREW CUT 

De ronde snit kan een goede keuze zijn als het gaat om korte kapsels voor mannen, maar de zijwaartse, ronde snit is een moderner alternatief dat wat extra glans toevoegt aan het klassieke kapsel. Laat gewoon wat meer haar achter en breng het zachtjes in model met wat wax of spray. Veeg het vervolgens zachtjes opzij of gebruik zelfs je vingers om het er meer ontspannen uit te laten zien. Het is een stijlvolle variant op een traditioneel kort kapsel, perfect voor mannen met kort, dun/fijn haar.

DE KORTE HAAR KAM OVER

Het kammen lijkt misschien een vreemde keuze, aangezien er meestal langer haar nodig is om te werken. Maar een korte haarkam kan nog steeds werken, en het levert een ongebruikelijk maar opvallend kort kapsel op. Het wordt op vrijwel dezelfde manier gedaan als een klassieke kam, maar het ziet er gewoon niet zo lang uit. Je kunt zelfs wat extra textuur aan de bovenkant toevoegen of je zijkanten laten vervagen om een ​​opvallender contrast te creëren. Het is een zeer veelzijdige stijl die ik ten zeerste aanbeveel als je een kapsel wilt voor zowel casual als formele gelegenheden.

GETEXTUREERDE BORSTEL 

Opfrissen kan een lastig kapsel zijn bij dun/fijn haar. Maar het kan werken, je moet de zaken alleen zorgvuldig benaderen. Voeg wat wax of textuurspray toe aan de bovenkant van je haar en borstel het vervolgens op tot aan de bovenkant. Als je een groter contrast wilt creëren, moet je de zijkanten van je haar laten scheren of vervagen. Hierdoor ziet de getextureerde opfrisser er dikker uit in vergelijking met de kortere zijden.

KORTE KAPSELS VOOR MANNEN MET DIK HAAR

Daarom hebben we eens gekeken naar de korte kapsels voor mannen met dun haar Laten we nu onze blik richten op korte kapsels voor mannen met dik haar, zullen we? Mannen met dik haar hebben iets meer variatie als het gaat om het kiezen van een kapsel, maar er zullen ook enkele stijlen zijn die er niet zo goed uitzien. Dun en dik haar zijn heel verschillend, dus laten we eens kijken naar enkele korte kapsels voor mannen met dik haar.

HET GETEXTUREERDE GEWAS 

Het kortgeknipte kapsel is tegenwoordig in de mode en mannen met dik haar kunnen dit zeker rocken, maar wat is de beste manier om er één samen te stellen? Door wat extra textuur aan de bovenkant van je haar toe te voegen en een stompe pony over je voorhoofd te dragen, kun je een opvallend kapsel creëren dat prachtig werkt bij dik haar. Korte of vervaagde zijkanten helpen vervolgens de bovenkant van uw hoofd te accentueren om een ​​opvallend kapsel te creëren, perfect voor mannen met dik haar.

DE SLORDIGE TEXTUURSNIJDING 

Eenvoudig maar opvallend, een rommelig getextureerd kapsel is perfect voor mannen met dik haar! Het is ook een heel gemakkelijk kapsel om samen te stellen en is ideaal voor ontspannen, informele en informele gelegenheden. Gebruik wat wax of textuurspray om het haar in rommelige golven te trekken en denk er niet te veel over na als je wilt dat het haar er ontspannen en natuurlijk uitziet. Zelfs met kort haar kan dit kapsel heel opvallend zijn en het is een geweldige ontspannen snit die dik haar prachtig benadrukt.

EEN EENVOUDIGE SNELKOPPELING 

Als het gaat om het kiezen van korte kapsels voor mannen, wil je soms niet iets dat hypermodern is of een ingewikkeld, tijdrovend kapsel. Als je gewoon een opvallend en toch eenvoudig kapsel wilt, dan is dit iets voor jou! Voeg gewoon een beetje spray toe aan je haar om het golvend te maken en laat het dan zoals het is. Dat is alles wat u hoeft te doen, hoewel u het wat rommeliger kunt maken als u iets meer casual wilt hebben.

DE KORTE BORSTEL 

Als het om korte kapsels voor mannen gaat, heb je met dik haar een aantal verschillende stijlen die moeilijker te realiseren zijn met dunner haar. Een van deze stijlen die het proberen waard is, is een opfrisbeurt die de dikte van je haar kan helpen benadrukken. Hoewel een opgestoken kapsel normaal gesproken wordt gebruikt voor halflang tot lang haar, kan het ook een geweldig kapsel zijn voor kort, dik haar. Borstel het haar eenvoudigweg op nadat het is gewassen, en je kunt zelfs wat was toevoegen om het wat extra stevigheid te geven. Het is een eenvoudig maar veelzijdig kapsel en ideaal voor allerlei soorten evenementen/gelegenheden.

HET KORTE KUIF 

Een kuif is een ander kapsel waarvan veel mensen denken dat het exclusief is voor halflang of lang haar, maar een korte kuif (ook bekend als milde kuif) kan een zeer opvallend kort kapsel vormen. Het is een stijlvol kapsel, maar ook vrij conservatief en met een nette uitstraling. Het is dus ideaal voor formele en informele gelegenheden, en een kuif in elkaar zetten is gemakkelijker dan je zou denken. Gebruik gewoon wat was of spray en borstel het haar vervolgens voorzichtig tot een kuif. Je kunt zelfs je zijkanten scheren om een ​​effectief contrast te creëren, hoewel dat niet nodig is, je kunt ze wel dik en vol houden.

DE BEMANNING SNIJDE BORSTEL OMHOOG 

Om de beste korte kapsels voor mannen te vinden, moet je soms buiten de gebaande paden denken! De crew-cut brush-up combineert twee kapsels waar we het al over hadden om iets nieuws te creëren. Het is weer een inventieve variant op de klassieke ronde snit en is perfect voor dik haar. Begin met een simpele crewcut, maar laat de bovenkant van je hoofd vol en borstel het haar dan gewoon omhoog. Je kunt zelfs wat wax of spray toevoegen om je haar wat extra textuur te geven. Wanneer het wordt opgeborsteld, kan zelfs kort, dik haar er veel langer uitzien. Het is een zeer mannelijk kapsel dat perfect is voor mannen die iets nieuws willen proberen. 

DE BERG BORSTEL OMHOOG 

Zoals je kunt zien zien de opgestoken kapsels er bijzonder goed uit bij dik haar, dus laten we er nog een bekijken. De bergopfrisser is een ontspannen en rommelige look die zelfs bij meer formele evenementen goed tot zijn recht komt. Gebruik wat wax of textuurspray en borstel je haar vervolgens voorzichtig omhoog naar het midden van je hoofd. Je kunt dan je vingers gebruiken om het in de war te brengen en het er meer ontspannen en stijlvol uit te laten zien. U kunt ook de zijkanten van uw hoofd vervagen om een ​​opvallender, opvallender contrast te creëren dat ook de dikte van uw haar zal helpen benadrukken.  

ZIJGEVECHTE FRANJE 

Laten we onze blik op korte kapsels voor mannen met dik haar afsluiten met iets anders: een zijwaarts vallende pony. Nu weet ik wat je denkt. Ik heb kort haar. Ik denk niet dat ik echt een pony kan trekken, maar het zal je misschien verbazen. Was je haar en borstel het vervolgens naar beneden, waarbij je vooral op de voorkant van je haar let. Laat je haar vallen en veeg het dan voorzichtig opzij om een ​​vloeiende, korte pony te creëren. Dit kapsel kan zowel in een formele als een informele setting gedragen worden en biedt iets anders voor mannen met kort, dik haar.  

KORTE DIKKE KRULLEN 

Veel mannen proberen geen krullend haar en zelfs als hun haar van nature krullend is, zullen ze het vaak steil maken. Maar een kort krullend kapsel kan er geweldig uitzien en zal zeker in het oog springen. Je hoeft met dit kapsel ook niet echt veel te doen, laat je natuurlijke krullen gewoon hun ding doen. Als je haar steil is, kun je het krullen. Korte krullen kunnen er erg modieus uitzien en het enige wat u hoeft te doen is ze op uw hoofd te laten vallen voor een rommelige en opvallende stijl.

Lees ook: Kapsel voor mannen met fijn haar

KORTE KAPSELS VOOR MANNEN MET BAARDEN

Ik denk dat het eerlijk is om te zeggen dat korte kapsels voor mannen populairder zijn in vergelijking met halflange tot lange kapsels. Veel mannen geven de voorkeur aan kortere kapsels omdat ze voor veel mensen mannelijker zijn. Dit wordt nog versterkt in combinatie met een baard; een kort kapsel en een baard zijn zelfs een zeer populaire combinatie. 

Maar dit heeft tot enige stagnatie geleid als het gaat om de variëteit. Als je een baard hebt, probeer dan een kort kapsel voor mannen te vinden dat daar echt bij aansluit en tegelijkertijd je persoonlijkheid benadrukt. Dus, om je te helpen een passend kort kapsel te vinden, bekijk hieronder onze lijst met korte kapsels voor mannen met baarden.

DE BUZZ-SNIJDING 

Wie kent de buzz-cut niet? Dit beroemde korte kapsel vergt weinig onderhoud, is netjes en geknipt. Het is ook een heel mannelijk kapsel en past uitstekend bij een baard. Een van de beste dingen van de buzz-snit is dat je jezelf deze stijl vrij gemakkelijk kunt geven zonder dat je naar een kapper of kapper hoeft te gaan. Is dit het meest opwindende kapsel? Nou nee, dat is het niet, maar het werkt uitstekend met een baard en samen vormen ze een geweldige combo. Dus als je iets eenvoudiger wilt, is de buzz-cut wat je zoekt.

KORT RUWAAR HAAR 

Rommelige kapsels werken bijzonder goed met baarden en of je nu een korte, nette baard hebt of iets slordigers/vloeiender, een kort ruig kapsel kan je een geweldige partner maken. Kort ruig haar kan in een aantal stijlen voorkomen, maar een van de beste is om je haar eenvoudigweg op te borstelen en een beetje wax of textuurspray toe te voegen. Laat je haar vervolgens naar de zijkanten wapperen, het is een ontspannen en casual stijl die uitstekend past bij een baard.

EEN KORTE KUIF 

Veel van de korte mannenkapsels die we hebben bekeken, zijn vrij gemakkelijk te dragen, maar de korte kuif is een ingewikkelder kapsel. Maar als je de uitdaging aangaat, kan het een zeer stijlvol kort kapsel zijn dat prachtig zal staan ​​bij een baard. Gebruik wat textuur-/volumespray om je haar in een nette kuif te borstelen en als alles eenmaal klaar is, zul je versteld staan ​​van hoe goed dit moderne kapsel met een baard past. Middellange tot korte baarden werken bijzonder goed met een korte kuifstijl, maar zelfs langere baarden kunnen er goed bij passen. 

OPGEBORSTELD FAUX HAWK

Als je iets avontuurlijkers en punk-geïnspireerds wilt, dan is een opgepoetste faux hawk misschien wel de stijl voor jou. Dit casual kapsel past goed bij kortere baarden en is vrij eenvoudig samen te stellen. Borstel je haar eenvoudig op en gebruik wat wax of textuurspray om het haar wat extra stevigheid te geven. Je kunt het haar laten golven of wat wax/spray gebruiken om wat losse punten/spikes rondom de faux hawk te creëren, als je dat liever hebt.

HET FRANSE GEWAS

Netjes en getrimd met een modern tintje. Het Franse kapsel is een populaire keuze voor mannen met kort haar en werkt bijzonder goed met een korte baard. Eén van de beste dingen aan het Franse kapsel is dat het een zeer onderhoudsarm kapsel is en behoorlijk mannelijk. Deze mannelijke kwaliteit wordt nog versterkt door de aanwezigheid van een scherpe korte baard. De Franse crop legt de focus precies op de bovenkant van je hoofd en de vervaagde zijkanten helpen je gezicht vorm te geven met je baard. Een stijlvolle en moderne keuze. Het Franse model is een geweldige keuze voor de moderne stijlbewuste man van vandaag.

DE SIDE-SWEPT-STIJL

Hoewel zijwaarts geveegd misschien niet het meest interessante en avontuurlijke kapsel is, zul je misschien verrast zijn door hoe goed het werkt met een baard. Een zijwaarts geveegd kapsel is vrij eenvoudig en gemakkelijk in elkaar te zetten en er zijn een aantal verschillende benaderingen die u kunt volgen. Onze favoriete stijl is om wat textuurspray of wax aan je haar toe te voegen en het vervolgens na de scheiding opzij te borstelen. Zelfs met kort haar kun je een modieuze zijwaartse beweging krijgen die uitstekend past bij een korte tot middellange baard. Als je iets modieuzer wilt dat je zowel casual als formeel kunt dragen, is dit een goede keuze.

PUNTIGE BORSTEL 

Dit kapsel is vergelijkbaar met de opgeborstelde nep-havik waar ik het eerder over had, maar dit kapsel ziet er eenvoudiger uit. Gebruik wat wax of textuurspray om je haar eenvoudig tot een fijn punt bovenaan je hoofd te borstelen. Dit voorwaartse punt kan helpen uw haar te accentueren en het zal prachtig omlijsten met een baard voor een eenvoudig maar krachtig, mannelijk kapsel. Als je een eenvoudig, gemakkelijk te onderhouden kapsel wilt, dan is een puntige borstel een goede keuze.

DE KALE LOOK 

Laten we tot slot eens kijken naar een kapsel dat sommigen misschien helemaal niet als een kapsel beschouwen! Omdat kaal worden betekent dat je geen haar hebt, kan worden aangenomen dat het helemaal geen kapsel is, maar eerder de afwezigheid ervan. Maar ik denk dat het eerlijk is om het als een kapsel te classificeren en het is zeker een heel dynamisch en mannelijk kapsel dat uitstekend past bij een baard. Doordat je geen haar op je hoofd hebt, ligt de focus helemaal op je baard, wat een zeer dynamische en sterke uitstraling kan creëren. Sommige mensen zullen het niet willen proberen, omdat het een 'love it or hate it'-look is, maar als je moedig bent en iets nieuws wilt, kan het een uitstekende keuze zijn.

Bekijk onze Huidverzorgingsroutine voor mannen

KLASSIEKE KORTE KAPSELS VOOR HEREN

We hebben dus gekeken naar veel van de verschillende korte haarstijlen die mannen kunnen proberen, nietwaar?

Of je haar nu dik of dun is, of je wilt iets dat bij je baard past, we hebben gekeken naar een verscheidenheid aan verschillende kapsels die je kunt proberen. Laten we echter onze blik afsluiten op de vele verschillende korte haarstijlen die mannen kunnen proberen met klassieke korte haarstijlen.

Wat bedoelen we met klassieke korte herenkapsels? Welnu, dit zijn de traditionele kapsels die de meeste mannen minstens één keer in hun leven zullen hebben gehad.

Klassieke kapsels zijn misschien niet de meest avontuurlijke, maar ze kunnen je een geweldige plek bieden om je zoektocht te beginnen als je je haar wilt veranderen in iets nieuws. Het zijn betrouwbare kapsels die geen enkele man zou kunnen proberen, en onthoud dat je ze altijd een beetje kunt veranderen om wat extra glans toe te voegen. 

BUZZCUTS 

Mannelijk, onderhoudsarm en opvallend een buzzcut is een van de beste korte kapsels voor mannen. Jezelf een buzzcut geven is ook vrij eenvoudig als je over de juiste uitrusting beschikt. Hoewel de traditionele buzzcut de meest voorkomende is, zijn er enkele alternatieven en variaties die u kunt overwegen als u iets anders wilt proberen.

De gewone buzzcut zal een bijna totale scheerbeurt zijn, maar je hoeft niet zo extreem te gaan. Je kunt kiezen voor een kortere buzzcut, zoals een borstelsnit, of je kunt de zijkanten van je hoofd kort laten scheren terwijl je de bovenkant van je hoofd langer hebt. Je zou ook fades met een buzzcut kunnen gebruiken, en sommige mensen gebruiken deze stijl om ontwerpen in hun haar te laten scheren.

De buzzcut staat bekend als een van de kortste kapsels en is geweldig voor mannen die een sterke, eenvoudige en mannelijke look willen. Maar er zit veel variatie in en er is veel ruimte voor creativiteit, dus wees niet bang om er iets nieuws mee te proberen.

CREWCUTS 

Crewcuts zijn een variatie op een buzzcut, maar de voorkant is langer, waardoor je meer ruimte hebt voor individuele styling. Crewcuts zoals buzzcuts zijn populair omdat ze eenvoudig, gedurfd en onderhoudsarm zijn en wederom een ​​kapsel zijn dat je jezelf kunt geven met de juiste uitrusting.

Een crewcut geeft je echter ook wat meer ruimte voor creativiteit en kan op verschillende manieren worden gestyled. Een populaire keuze is om vervagingen te gebruiken om de snit iets tapser te maken, of om het haar langer aan de bovenkant te laten zodat je het naar boven kunt stylen. De korte zijden kunnen worden gebruikt om het langere haar bovenaan uw hoofd vrij gemakkelijk effectief te contrasteren.

MOP-SNIJDEN 

De mop-snit is een goede keuze voor krullend haar en geeft je een weerbarstiger kapsel. Hoewel de mop-snit meestal beter geschikt is voor langer haar, kun je er nog steeds een gebruiken met korter haar. Deze knipstijl is ontworpen om uw haar meer ontspannen en los te laten, maar omdat uw haar kort is, zal het er nog steeds netjes en verzorgd uitzien.

Enkele variaties op de stijl zijn onder meer de getemde of nette dweil, een meer nette variant. Met een borstel of kam houd je de haren langs de zijkanten van je hoofd en oren netjes. Deze getemde dweilstijl is beter geschikt voor formele gelegenheden, terwijl de rommelige stijl beter geschikt is voor informele gelegenheden.

GEMAAKTE ACHTERDELEN 

Achterovergekamd haar is een interessante hybride omdat het een moderne stijl is, maar ook een stijl die behoorlijk ouderwets is. Wat kunnen we zeggen, het is een beetje een raadsel en werkt briljant voor mannen die iets opvallends en weinig onderhoud willen, maar zonder superkort te gaan zoals een buzzcut of crewcut.

Met wax of spray kun je je haar gemakkelijk naar achteren strijken en netjes houden. Er zijn verschillende manieren om je haar naar achteren te strijken, maar wij vinden dat een van de beste en meest populaire is om het naar achteren te strijken na je scheiding. Dit kapsel is netjes en professioneel, maar kan ook in een meer casual omgeving worden gedragen.

POMPADOUR-SNIJDEN 

Met het hoge volume aan de voorkant lijkt een pompadour-kapsel helemaal niet op een kort kapsel, wat eigenlijk wel het punt is. Een klassiek pompadour-kapsel kan zelfs kort haar veel langer laten lijken, vooral als het haar gelaagd is. Voor een pompadour-kapsel zul je waarschijnlijk naar een kapper/kapper moeten gaan, maar de snit zelf vergt verrassend weinig onderhoud.

En hoewel de pompadour met een hoger volume het populairst is, zijn er enkele alternatieve stijlen die de moeite waard zijn om te bekijken. Je zou kunnen kiezen voor een superkorte pompadour-snit als je niet veel volume wilt en sommige mensen vinden dat vervaagde zijkanten bijzonder goed passen bij een pompadour-snit. Maar waar je ook voor kiest, dit is een klassieke stijl die uitstekend geschikt is voor zowel casual als formele gelegenheden.

VERVAAGDE SNIJDEN

Een vervaagd kapsel (soms eenvoudigweg een fade genoemd) is een eenvoudig maar opvallend kapsel dat de afgelopen tien jaar erg populair is geworden. Er is sprake van een fade wanneer de zijkanten van uw hoofd heel kort zijn geschoren, waardoor het haar rond de basis van uw hoofd in vergelijking langer is.

Vervaagde snitten zijn er in verschillende stijlen, hoewel het meestal het langere haar is dat de vervaging verandert en vaak hetzelfde zal zijn. Hoewel sommige mensen ervoor kiezen om op verschillende niveaus vervaagd te zijn, zodat ontwerpen in hun haar kunnen worden geschoren.

Vervaagde kapsels leggen de nadruk op de bovenkant van je hoofd en kunnen zelfs korte kapsels veel langer laten lijken. Voor een meer gecompliceerde vervaging heb je waarschijnlijk de hulp van een kapper nodig, maar als je over de juiste apparatuur beschikt, zou een eenvoudige, korte vervaging vrij eenvoudig moeten zijn.

EENVOUDIGE BORSTEL 

Laten we onze blik op de klassieke korte kapsels voor mannen met eenvoudige borstelruggen afmaken. Zelfs mannen met kort haar kunnen dit eenvoudige kapsel effectief gebruiken en als je iets wilt dat weinig onderhoud nodig heeft zonder superkort te worden, zoals een buzzcut of crewcut, dan kan dit de juiste keuze voor je zijn. 

Een brushback-stijl is precies hoe het klinkt alsof u eenvoudigweg uw haar zachtjes naar achteren borstelt, waardoor een meer ontspannen en vrij slick-back-stijl ontstaat. Deze stijl kan ervoor zorgen dat uw haar er ontspannen uitziet en is ideaal voor meer informele situaties, maar zolang uw haar netjes en opgeruimd is, kan het ook gemakkelijk in meer professionele omgevingen worden gedragen. 

Veelgestelde vragen over korte kapsels voor mannen

Stoer kort herenkapsel

Wat zijn enkele populaire korte kapsels voor mannen?

Enkele populaire korte kapsels voor mannen zijn de buzz-cut, crew-cut, French crop en zijscheiding.

Hoe kan ik een kort kapsel voor mannen stylen?

Een kort kapsel voor mannen kan worden gestyled met een kam of borstel en een kleine hoeveelheid stylingproduct zoals pommade, wax of gel.

Welke producten kun je het beste gebruiken voor korte kapsels voor mannen?

De beste producten om te gebruiken voor korte kapsels voor mannen zijn producten die een medium hold en een natuurlijke finish bieden, zoals pommade, wax of klei.

Kunnen korte kapsels voor mannen geschikt zijn voor verschillende gezichtsvormen?

Ja, korte kapsels voor mannen kunnen geschikt zijn voor verschillende gezichtsvormen, zolang het kapsel maar afgestemd is op de kenmerken van het individu.

Zijn korte kapsels voor mannen onderhoudsarm?

Korte kapsels voor mannen worden over het algemeen beschouwd als weinig onderhoud, omdat ze regelmatig moeten worden getrimd om hun vorm en lengte te behouden.

Hoe vaak moet een man geknipt worden als hij een kort kapsel heeft?

Mannen met korte kapsels moeten elke 4-6 weken geknipt worden om de vorm en lengte van het kapsel te behouden.

Wat zijn de voor- en nadelen van korte kapsels voor mannen?

Voordelen van korte kapsels voor mannen zijn onder meer weinig onderhoud, gemakkelijk te stylen en geschiktheid voor verschillende gezichtsvormen. Nadelen zijn onder meer minder veelzijdigheid in termen van stylingopties en een kortere tijd tussen knipbeurten.

Laten we samenvatten 

Daarmee is onze blik op de vele korte haarstijlen voor mannen waaruit u kunt kiezen compleet. Zoals je kunt zien, is er voor iedereen een kapsel om uit te proberen, ongeacht voor welke look je gaat. Veel mensen denken aan buzz en crewcuts als het gaat om korte kapsels en hoewel dit klassieke keuzes zijn, is er veel meer dan alleen maar kapsels verkrijgbaar. 

Maar zelfs als u een heel kort kapsel wilt, zoals een buzz- of crewcut-kapsel, zult u misschien verrast zijn door het grote aantal verschillende variaties waaruit u kunt kiezen. Kort haar hoeft tenslotte niet saai te zijn. Dus of u nu op zoek bent naar iets casual of formeels of zelfs naar een kapsel dat u voor elke gelegenheid kunt dragen, onze gids met de beste korte kapsels voor mannen zou u kunnen helpen. 

Aloë Vera voor haar: Valuxxo's gids

Aloë Vera voor haar: Valuxxo's gids

In de zoektocht naar gezonder, stralender haar biedt de natuurlijke wereld enkele van de meest effectieve remedies. Hiervan komt Aloë Vera voor het haar naar voren als een opvallend ingrediënt, niet alleen bekend om zijn verzachtende eigenschappen, maar ook om zijn diepgaande...

Lees verder
Vitamine E voor haar: een diepe duik

Vitamine E voor haar: een diepe duik

In de zoektocht naar glanzend, gezond haar valt één voedingsstof op door zijn diepgaande voordelen: Vitamine E. Deze krachtige vitamine is een hoofdbestanddeel van Valuxxo's innovatieve haarmasker en haarcrème, en belooft haarverzorgingsroutines te transformeren met zijn...

Lees verder
Hyaluronzuur voor haar met Valuxxo

Hyaluronzuur voor haar met Valuxxo

In het steeds evoluerende landschap van haarverzorging wordt de ontdekking van ingrediënten die transformatieve voordelen bieden voor de haargezondheid altijd met enthousiasme verwelkomd. Hiervan is hyaluronzuur (HA) een wonder geworden, dat traditioneel wordt geprezen vanwege...

Lees verder
0

Pin It op Pinterest

Deel dit