Betalingen

PAYPAL, CREDITCARDS, VISA CIRCUIT, MASTERCARD, MAESTRO

Betaalmethoden zijn onder meer PayPal en creditcards.

PayPal is een veiligere en gemakkelijkere manier om online geld te verzenden en te ontvangen. Wanneer u PayPal als betaalmethode selecteert, wordt u doorverbonden met de PayPal-site waar u de betaling kunt uitvoeren

PayPal kan worden gebruikt om artikelen te kopen met een creditcard (Visa, MasterCard, Discover en American Express), debetkaart of elektronische cheque (bijvoorbeeld met uw gewone bankrekening).

De betaling is traceerbaar. Via uw PayPal-rekening kunt u de status van uw betaling volgen.

In geval van aankoop van goederen met een creditcardbetaalmethode, autoriseert de referentiebank, op hetzelfde moment dat de online transactie wordt afgerond, alleen de verplichting van het bedrag dat verband houdt met de gedane aankoop. De geaccepteerde creditcards zijn alle creditcards die afhankelijk zijn van de Visa-, Mastercard-, Maestro- en PostePay-circuits, wat in feite een Visa-creditcard is.

VEILIGE, VEILIGE EN GECERTIFICEERDE BETALINGEN MET NORTON SECURED SSL

De creditcardbetalingsmethode vindt plaats via het SSL-beveiligde betalingssysteem. Alle gegevens van uw creditcard worden verzonden via een beveiligde verbinding in SSL (Secure Socket Layer) encryptie. Deze procedure is een voorbereiding op de afgifte van de machtiging en de afschrijving.

Voor overige informatie over betaalmethoden kunt u ons een e-mail sturen naar info@valuxxo.com

0

Pin It op Pinterest